PROMOCIJA BUGABOO ANT – 4 DODATKA NA POKLON!

4714 kn5314 kn 3742 kn4342 kn uklj. PDV

Mala kolica, velike avanture
Dobre stvari stvarno dolaze u malim pakiranjima. Upoznajte Bugaboo Ant – najlakša, najkompaktnija putujuća dječja kolica do sad. Idete na veliku obiteljsku avanturu, ili ostajete bliže domu? Bugaboo Ant je pun pametnih svojstava koja čine putovanja s djecom lakšima i ugodnijima, gdje god išli. Bugaboo Ant je prigodan od rođenja, a može se dodati i nastavak za starije dijete, popularni wheelboard.

Bugaboo Ant

Mala kolica, velike avanture
Dobre stvari stvarno dolaze u malim pakiranjima. Upoznajte Bugaboo Ant - najlakša, najkompaktnija putujuća dječja kolica do sad. Idete na veliku obiteljsku avanturu, ili ostajete bliže domu? Bugaboo Ant je pun pametnih svojstava koja čine putovanja s djecom lakšima i ugodnijima, gdje god išli. Bugaboo Ant je prigodan od rođenja, a može se dodati i nastavak za starije dijete, popularni wheelboard.

BUGABOO ANT NAVLAKA ZA KIŠU

Uvijek budite spremni na neočekivane vremenske promjene uz Bugaboo Ant navlaku za kišu. Ova se praktična navlaka vrlo brzo pričvršćuje i lako ju je pospremiti, stoga ju možete jednostavno ponijeti sa sobom na sva svoja putovanja. Prozirna površina navlake savršena je za Vas, kako biste u svakom trenutku mogli vidjeti dijete. Također, providna površina omogućava prirodno osvjetljenje za Vaše dijete. Kada koristite Bugaboo Ant sa sjedalom okrenutim prema Vama, ovu je kišnu navlaku moguće postaviti u sva tri položaja naslona, a ukoliko ju koristite sa sjedalom okrenutim prema svijetu, navlaku je moguće postaviti u dva položaja naslona.
Ključne značajke:
- Prozirna površina za propuštanje prirodnog svjetla
- Jednostavno sklapanje za jednostavno spremanje
299 kn kn uklj. PDV

BUGABOO ANT NASTAVAK ZA NOGE

Tijekom putovanja i svakodnevnih šetnji Bugaboo Ant nastavak za noge nudi dodatnu potporu za noge i stopala Vašem djetetu. Ovaj dodatak za kolica služi kao produžetak na dnu sjedala, čineći sve vožnje udobnijim za Vaše dijete. Inteligentan i inovativan dizajn omogućuju dodatnu udobnost za Vaše dijete te praktičnost za Vas. Ovaj oslonac za noge u kolicima možete podesiti u 3 različita podesiva položaja te se može koristiti na sjedalu koje je okrenuto prema vama kao i prema svijetu.
Bugaboo Ant nastavak za noge kompatibilan je s Vašim Bugaboo Ant kolicima.
259 kn kn uklj. PDV

Bugaboo Ant organizator

Bugaboo Ant organizator je dizajniran posebno za one roditelje koji žele najvažnije stvari uvijek imati pri ruci. Pričvrstite ga direktno na ugrađene točke na vašem Bugaboo Antu ili ga koristite kao malog putnog pomoćnika- lako se skida, uzmite svoj Bugaboo Ant organizator i spremni ste - nosit ćete ga sa sobom posvuda! Ovaj proizvod nudi vam dodatni spremnik za manje predmete, kao što su mobitel i dokumenti, bez obzira jeste li blizu kuće ili nekamo putujete.

BUGABOO TRAKA ZA NOŠENJE

Učinite svoja Bugaboo Ant kolica još više praktičnim i jednostavnim za nošenje s Bugaboo trakom za nošenje. Ovaj originalni dodatak za kolica savršen je za podizanje i transport vaših kolica. Traka za nošenje omogućuje da Vam obje ruke budu slobodne kako biste s lakoćom nosili kolica i dijete.
Poboljšajte svoja Bugaboo Ant kolica uz ovu nadasve praktičnu traku za nošenje.

115 kn kn uklj. PDV