8618 Kn9142 Kn uklj. PDV

Što dobivate?
  • bazu koja uključuje konstrukciju, okvir sjedalice i pripadajuće dodatke, dodatke za košaru, kotače, košaru ispod sjedalice, dršku za nošenje i pokrov za kišu
  • tekstil košare uključuje košaru i pokrov košare
  • tekstil sjedalice
  • pokrov za sunce
  • 2 držača za ručku i 1 držač za dršku za nošenje
  • set poklopaca za kotače

Uključuje sve što vidite na slici!

Poništite odabir

Opis

Bugaboo FOX Complete dječja kolica

Bugaboo FOX Complete dječja kolica dolaze u kompletu sa konstrukcijom, kotačima, okvirom sjedalice/košare, ručkom za nošenje, konstrukcijom pokrova, pokrovom za kišu, udobnim sigurnosnim pojasevima, naslonom za noge, podnicom košare, madracem i torbom ispod sjedala. Također, dobivate tekstil sjedalice, tekstil košare, pokrov za sunce i poklopce na kotačima.

Potpuno nova Bugaboo FOX dječja kolica postat će ultimativna dječja kolica za roditelje diljem svijeta! Ova nova dječja kolica su kombinacija popularnih Bugaboo Cameleon i Buffalo dječjih kolica. Elegantna, lagana ali super čvrsta. Bugaboo Fox dječja kolica zaista imaju sve. Prepuna su inovacija. Kada smo ih vidjeli prvi puta odmah smo se zaljubili. Toliko smo uzbuđeni podijeliti s vama sve detalje! Dođite u našu trgovinu i saznajte sve o Bugaboo Fox dječjim kolicima.

Bugaboo FOX Complete dječja kolica
glatka i stabilna vožnja na bilo kojoj površini

Napredni sustav amortizera i veliki kotači pružaju stabilnu, mirnu vožnju na bilo kojoj površini. Bez obzira da li je to grad ili puteljak u prirodi.

neprikosnovena udobnost za dijete

Najbolje vozne karakteristike do sada i novi centralni sustav amortizera znače ugodnu vožnju bez prepreka. Plus, sjedalica i košara na novorođenče su ergonomski dizajnirani kako bi pružili još više udobnosti na vaše dijete.

najlaganije guranje – bez muke, samo krenite

Kada ste iza kolica guranje i upravljanje se događa bez napora. Navigiranje pod kutem, prpunim ulicama ili uskim prostorima postaje šala. Kao da imate servo upravljač.

 Bugaboo FOX Complete dječja kolica  Bugaboo FOX Complete dječja kolica  Bugaboo FOX Complete dječja kolica
ultra lagana konstrukcija za lako podizanje i nošenje

Konstrukcija dječjih kolica Bugaboo Fox je snažna i čvrsta iako teži samo 10.9 kg. Nikada lakše podizanje, nošenje i transport.

sklapanje u jedan komad

Bez obzira da li kolica spremate u auto ili ih nosite uz stepenice, jednostavno sklapanje u jedan komad i mogućnost samostalnog uspravnog stajanja tako sklopljenih kolica, čini transport vaših kolica bez muke.

neočekivana kompaktnost sklopljenih kolica za spremanje bez stresa

Super kompaktnost sklopljenih kolica čini spremanje kolica šalom. Kompaktnost omogućava spremanje u većinu ormara.

Bugaboo FOX Complete dječja kolica Bugaboo FOX Complete dječja kolica Bugaboo FOX Complete dječja kolica
visoko kvalitetni, trajni materijali

Bugaboo Fox proizveden je kako bi trajao. Korišteni su samo izdržljivi, trajni materijali. Možete ga koristiti za svoje dijete, prosljediti obitelji i prijateljima ali i dalje će biti čvrst godinama iza toga.

tekstil proizveden od recikliranih materijala

Vjerujemo da mobilnost i slobodno kretanja ne bi trebalo biti na štetu našeg planeta i njegovih stanovnika. Stoga, kreirali smo Bugaboo Fox materijale iz već postojećih materijala. 92 reciklirane PET boce korištene su za kreiranje glavne kolekcije (Core Collection) materijala za Bugaboo Fox.

jednostavno obnavljanje za produljenje vijeka trajanja

Bez obzira da li je došla nova sezona ili nova beba jednostavno je obnoviti vaša dječja kolica širokom paletom boja i tekstila. Zamjenite, kombinirajte i kreirajte potpuno novi izgled jednostavnom zamjenom pokrova za sunce ili tekstila sjedalice.

Bugaboo FOX Complete dječja kolica Bugaboo FOX Complete dječja kolica Bugaboo FOX Complete dječja kolica
praktični detalji

Bugaboo Fox ima praktične detalje kao što su velika, lako dostupna košara ispod sjedalice sa ugrađenim džepovima i nožnom kočnicom kojom se lako upravlja jednostavnim pokretom noge.

integrirane točke za dodatke

Jednostavnim klikom spojite Bugaboo dodatke na integrirane točke postavljene na kolicima. Jednostavno postavite dodatke kao što su suncobran, držač čaša ili board na kotačima. Ostalo je još samo da krenete u istraživanje.

visoko postavljena sjedalica

Sjedalica kolica postavljena je na optimalnoj visini bez ugrožavanja stabilnosti dječjih kolica. Savršeno za podizanje i spuštanje vašeg djeteta.

Novi modularni dizajn znači totalno unikatna dječja kolica prema vašim željama!

Nova Bugaboo Fox dječja kolica su sada u potpunosti prilagodljiva vašim željama. Izaberite boju baze, tekstila sjedalice, držača i pokrova kotača! Postoje nebrojene kombinacije kako možete kombinirati vaša dječja kolica tako da ćete sigurno naći kombinaciju koja će vam odgovarati. Postoje 3 kategorije tkstila – Core, Premium i Signature, svaka sa svojom cijenom. Ako ste zbunjeni izborom možete izabrati jednu od 3 top kombinacije koje je za vas pripremio Bugaboo. S obzirom da se svaki dio kupuje posebno uvijek ćete biti u mogućnosti obnoviti vaša kolica bilo zbog nove bebe ili nove sezone.

Super guranje sa Bugaboo Foxom

Stvarno smo se potrudili – i osjetili smo promjenu. Bugaboo Fox ima nove amortizere na sva 4 kotača (Bugaboo Bufallo nije imao amortizere). Veliki kotači lako prolaze preko neravnina i rupa. Okvir je izuzetno robustan i proizveden da traje. Položaj “za plažu” (položaj sa 2 kotača) također je dostupan na Bugaboo Foxu!

Posebna udobnost

Sjedalica i košara za novorođenče dizajnirani su za ultimativnu udobnost. Prostranost i mekana unutrašnjost omogućavaju djetetu miran san dok roditelji sigurno šetaju sa kolicima. Iskoristite košaru za novorođenče kao kolijevku za noćno spavanje sa Bugaboo stalkom (Bugaboo Stand). Napomena: sjedalica se pretvara u košaru za novorođenče i obrnuto. Sjedalica se može okretati u obje strane a njezin kut namještati jednom rukom. Sjedalica je dosta visoko što znači da je možete priljubiti stolu kada ručate izvan kuće. Ručka se podešava po visini i lako se prilagođava roditeljima različite visine.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna, Plava

BRAND

Bugaboo

DOB

0 – 1 god., 1 – 3 god., 3 – 6 god.

NAMJENA

Dječja kolica, Putovanje

VIDEO

Upit o proizvodu

Možda će vam se također svidjeti…