340 Kn uklj. PDV

Savršena 3 u 1 kahlica – tuta. Kahlica, dodatak za normalnu wc školjku i stepenica za kupaonicu.

Poništite odabir

Opis

DotPot tuta – kahlica, tri funkcije u jednom proizvodu

DotPot kahlica je kombinacija različitih proizvoda – tuta (kahlica), umetak za vježbanje nužde na pravoj WC školjki i stolić koji pomaže vašem djetetu koristiti umetak (vježbanje upotrebe prave WC školjke). Proizvod je u svojoj kombinaciji tuta-umetak-stolić odobren sukladno CE standardima.

dot.pot klasična tuta

Tuta vašem djetetu nudi optimalnu sjedeću udobnost jer nije previše nisko u odnosu na pod.
Unutarnji dio kahlice lako se uklanja i jednostavno čisti. Ručka pruža potporu leđima vašeg djeteta. Također je praktična za nošenje i premještanje tute. Tuta ima donji sloj protiv proklizavanja a koji spriječava njezino klizanje i pomicanje na glatkom ili mokrom podu.

dot.pot WC trenažer (umetak za normalnu WC školjku)

Preveliki ste za DotPot tutu? Koristite umetak koji ćete postaviti na WC školjku normalne veličine (za odrasle) a čime ćete smanjiti promjer vaše WC školjke i omogućiti da se mala guza vježba koristiti regularnu WC školjku. Zahvaljujući sloju koji spriječava proklizavanje umetak će čvrsto i stabilno stajati na wc daski i neće se pomicati. Morate se osjećati sigurno kada po prvi put koristite “veliku školjku”.
Nakon korištenja DotPot tute vaše je dijete upoznato sa oblikom kahlice tako da korištenje umetka (WC trenažera) neće predstavljati nikakav problem.

dot.pot kao stolić (stepenica)

Na početku ovaj se stolić (tijelo tute) može koristiti kao stepenica za “veliku školjku”. Ali čak i kada vaše dijete može samostalno sjesti na WC školjku stolić možete koristiti kao stolić za dosezanje umivaonika, sudopera u kuhinji, ormara, … Stolić ima sloj protiv proklizavanja kako bi spriječio klizanje na glatkim ili mokrim podlogama a može izdržati do 40 kg težine (otprilike 10 godina djetetove starosti).

Više o DotBaby kahlicama i njihovom dizajnu saznajte na našim stranicama.

Dodatne informacije

BOJA

Crvena, Narančasta, Svjetlo plava, Tamno siva, Svjetlo zelena

BRAND

DotBaby

DOB

1 – 3 god., 3 – 6 god.

NAMJENA

Dodaci i oprema

Upit o proizvodu