Done by Deer – Gnjezdašce Dreamy dots, grey

80,59  (607,21 kn) uklj. PDV

Gnjezdašce brenda Done by deer će novorođenčadi nuditi oslonac, udobnost i toplinu. Posebno je primjereno za novorođenčad, kako bi se lakše prilagodili u novoj okolini. U gnjezdašcu, kojega krase skandinavski uzorci slatkih malih točkica će se vaši mališani već od rođenja osjećati sigurno i udobno.

Gnjezdašce možete položiti u krevetić, bračni krevet ili na kauč, odlično je također na putovanjima, jer služi kao dodatni ležaj. Novorođenče će na taj način uvijek biti kraj vas i osjećati će se sigurnim, a gnjezdašce isto tako i nudi udobnost jer ima pjenu s karakteristikama prozračnosti. Svejedno ćete dijete moći s gnjezdašcem privikavati na samostalno spavanje, bez obzira što će spavati zajedno s vama u bračnom krevetu. Done by deer gnjezdašce ima također elastične trake, kako bi mogli prilagoditi veličinu gnjezdašca i sigurnosne stopere, da trake nisu preduge i u potpunosti su sigurni za dijete. Gnijezdo ima također presvlaku koja se može skinuti, a možete ju također i oprati.
Dobivate ga u praktičnoj ambalaži s zatvaračem i ručkom, koja će vam dobro doći prilikom prenošenja gnijezda na putovanju.

Nema na zalihi

Male stvari