370 Kn1655 Kn

 

Leander kolijevka pričvršćuje se na strop ili tronožni nosač kolijevke. Prekrasan skandinavski dizajn i vrhunska kvaliteta proizvoda. Svojim pokretima i ljuljanjem kolijevka potiče razvoj djetetovih osjećaja za ravnotežu i svjesnost pokreta. Kolijevka sadrži i dodatnu opremu u vidu baldehina, tronožnog nosača kolijevke te plahti.

Kliknite na donje linkove i saznajte sve detalje Leander viseće kolijevke te dodatne opreme.

1655 Kn

Dostupno uz narudžbu

993 Kn

Dostupno

370 Kn

Dostupno (može se unaprijed naručiti)

Opis

Kolijevka Leander

Kolijevka Leander svakim svojim pokretom vaše djetetu pruža osjećaj sigurnosti i svjesnosti ravnoteže i pokreta. Lagano ljuljanje omogućuje osjećaj sličan onome u majčinom trbuhu te pomože prilikom uspavljivanja. Kolijevka se sigurno pričvršćuje u strop (kuka dolazi sa kolijevkom) ili na tronožni drveni nosač (kupuje se posebno).
  • kolijevka je pričvršćena na jednoj točki što joj omogućava slobodno kretanje
  • kretanje kolijevke stimulira djetetov osjećaj za ravnotežu, motoričke funkcije te potiče rast
  • jednostavno ljuljanje
  • pričvršćivanje za kuku (dolazi sa kolijevkom) ili uz pomoć tronošca (naručuje se posebno)
  • udaljenost kolijevke od poda jednostavno se regulira
  • 100% Eco-Tex pamuk, periv do 60oC
  • madrac ispunjen spužvom (dolazi sa kolijevkom)

“Leander kolijevka je kolijevka koja ne leži na podu. Dizajnirao sam je kako bi visjela sa stropa. 4 trake skupljene su u jednoj točki, kuki na stropu ili na stalku posebno dizajniranom za kolijevku.

Na ideju sam došao kada je moja šogorica dobila blizance i bilo je jako teško brinuti se o oboje djece istovremeno. Otkrio sam da kada je kolijevka bila obješena za jednu točku za njihanje je bila potrebna minimalna snaga, bio je dovoljan i lakat, dok se istovremeno u drugoj ruci moglo držati drugo dijete.

Učvršćivanje kolijevke u jednoj točki znači da se kolijevka ne njiše samo u jednom smjeru nego kretanje postaje slobodno, u svim smjerovima, i time nalikuju djetetovim iskustvima u maminom trbuhu. Istovremeno kolijevku je vrlo jednostavno zanjihati. Kreirana je kako bi dijetetu omogućila svjesnost o tijelu i naučilo ga da i ono može pokrenuti kolijevku.

Slobodan način kretanja kolijevke dijetetu omogućuje razvoj osjećaja za orijentaciju. Ovaj osjet smješten je u našem srednjem uhu i krucijalan je za našu ravnotežu. Govori nam o položaju našeg tijela u okolini te o našem smjeru i brzini kretanja. Na primjer, osjet nam govori gdje se trebamo smjestiti kako bismo, recimo, uhvatili loptu. Također pomaže našem mozgu razvrstati impresije i osjećaje kako bismo se lakše koncentrirali.

Osjet orijentacije također pridonosi učvršćivanju mišića i izgrađuje njihov odnos s ravnotežom. Ako su ovi osjeti slabo razvijeni dijete bi moglo imati problema sa sjedenjem na stolici te koncentracijom na učenje.”

Leander kolijevka je 2003 osvojila prvu nagradu na izložbi Salon Génération Bébé u Parizu.

Saznajte više o Leander kolijevci na našim stranicama ili stranicama proizvođača, Leander Form.

Dodatne informacije

BOJA

Svjetlo smeđa

BRAND

Leander

DOB

0 – 1 god., 1 – 3 god.

NAMJENA

Namještaj, Spavanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kolijevka Leander”

Upit o proizvodu