4989 Kn

Od 0 mjeseci do 3 godine

Sleepi krevetić je nasljednik Sleepi kolijevke. Prekrasni drveni krevetić sa 7 godina garancije može nastati iz Sleepi kolijevke upotrebom produžetaka ili ga možete kupiti posebno. Isto tako, uz pomoć produžetaka, Sleepi krevetić se pretvara u Sleepi Junior krevetić. Pogledajte donje slike i video prezentaciju.

Sleepi krevetić uključuje krevetić i madrac.

 

Walnut boja proizvoda
Natur boja proizvoda
Poništite odabir

Opis

KREVETIĆ SLEEPI OD 0 MJESECI DO 3 GODINE

Uključuje krevetić i madrac

Krevetić Sleepi – Ušuškano u maminom trbuhu dijete se osjeća sigurno i zaštićeno. Naš je cilj bio isti takav osjećaj ponoviti sa Stokke Sleepi kolijevkom/krevetićem. Kolijevka je mala i okrugla baš kao i mamin trbuh što omogućuje da se Vaše dijete odmara u okolini koja svojom udobnošću podsjeća na gnijezdo. Stokke Sleepi Mini ima kotače kako bi Vaše uspavano dijete što lakše bilo blizu Vas. Stokke Sleepi je proizvod koji se razvija i koji Vaše dijete ne može prerasti. Prilagođava se i nadograđuje prema neprestanim potrebama dijeteta koje raste.

Sleepi koljevka je ovalnog oblika, mekanih linija bez grubih rubova ili vrhova.

DJECA RASTU DOK SPAVAJU, STOKKE SLEEPI TAKOĐER

Sleepi koljevka je podesivi krevet koji se može smanjiti ili povećati uz upotrebu dodatnih dijelova pri ćemu se kolijevka pretvara u krevetić Sleepi. Možete ga koristiti od rođenja dijeteta pa do, otprilike, 7 godine kada se pretvara u 2 moderne stolice.

BEBIN PRVI KREVET

Sleepi kolijevka je za Vašu bebu izvanredan prvi krevet. Širok je 67.2 cm što Vam omogućava da ga slobodno preještate iz sobe u sobu. Lagano okretanje kotačića na nogama, koji se mogu i zakočiti, omogućavaju Vam da laganim pokretima uspavate dijete baš kao da je u njihalici.

OSNOVNI KREVET

Krevetić Sleepi proizvođača Stokke može se koristiti kao kolijevka od samog rođenja djeteta. Kako se Vaše dijete razvija i raste možete mu prilagoditi visinu i poziciju kreveta baš onako kako mu odgovara. Kad se Vaše dijete počne samostalno penjati predlažemo da mu maknete jednu stranu ograde radi lakšeg ulaska u krevet. To će mu potaknuti osjećaj samostalnosti.

JUNIOR KREVET

Sleepi Junior (165 cm) je udoban krevet namjenjen djeci do, otprilike, 7 godina. Možete ga koristiti i kao praktičnu sofu savršenu za dječju igru (kako biste krevet proširili na veličinu ‘Junior’ potrebno je kupiti dijelove za proširenje – Junior kit).

MADRAC

Imajući na umu potrebu za provjetravanjem Stokke Sleepi ima valovitu strukturu i mrežasti pokrov. Obje te karakteristike povećavaju provjetravanje i udobnost. Pokrov madraca proizveden je od 100% pamuka.

Više o Stokke Sleepi konceptu saznajte na našim stranicama ili stranicama proizvođača.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Tamno siva, Walnut, Natur

BRAND

Stokke

DOB

1 – 3 god., 3 – 6 god., iznad 6 god.

NAMJENA

Namještaj, Spavanje

Video

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Krevetić Sleepi Stokke”

Upit o proizvodu