5155 Kn

  • Krevetić: V: 90 cm, Š: 65 cm, D: 132 cm
  • Puni hrast
  • Površina tretirana čvrstim lakom
  • Izdržava do 100 kg
  • 3 pozicije + može se pretvoriti u malu sofu

 

Dostupno uz narudžbu

Opis

Linea krevetić za bebe

Linea krevetić za bebe je mjesto gdje dobar i siguran san počinje. Vjerujemo da je kolijevka više od dijela namještaja. Ona mjesto gdje vaša bebe skuplja energiju za istraživanje svijeta. Dizajnirali smo krevet koji ujedinjuje dizajn, funkcionalnost i dodatke. Stoga se možete početi igrati sa bojama kreirajući sigurnu i udobnu bazu za vašu bebu.

OD KREVETIĆA DO SOFE

Linea Leander krevetić nije samo kolijevka za bebe. Ona raste s vašim potrebama. Sa vašim novorođenčetom koristite podignuti položaj za bebe.

Kada vaše naraste i ojača spustite bazu u položaj za veće dijete. A kada vaše dijete još više naraste i dobije super moći, jednostavno uklonite jednu stranicu kolijevke.

Znamo da vaše dijete brzo raste. Zato, Linea kolijevka za bebe može se pretvoriti u otmjenu sofu koja jednako dobro pristaje dječjoj sobi ili dnevnom boravku.

IGRAJTE SE BOJAMA I IZRAZITE SVOJE OSJEĆAJE

Boje stvaraju prostor. Stimuliraju i stvaraju atmosferu – jednostavno su obavezne u svakoj dječjoj sobi. Linea kolijevka za bebe pruža vam otvorene mogućnosti za igru bojama i izričajima. Zabavite se i spojite boje kako vam god odgovara. Boje možete mijenjati na plahtama, poplunima, madracu ili baldehinu.

Dodatne informacije

BOJA

Hrast

BRAND

Leander

DOB

0 – 1 god., 1 – 3 god., 3 – 6 god.

NAMJENA

Namještaj, Spavanje

Upit o proizvodu