420 Kn uklj. PDV

BEBI STVARA SIGURNOST I UGODU

• V: 30 cm, Š: 2 cm, D: 181 cm
• 100% pamuk. Punjenje: 100% polyester
• Eco-Tex® 100 odobren tekstil
• Može se prati u perilici rublja na 40 stupnjeva
• Osigurava se vezicama
• Dostupno u 5 prekrasnih boja: Tamno siva, Plava, Roza, Žuta, Ljubičasta

Poništite odabir

Opis

Linea unutarnja zaštita

Linea unutarnja zaštita proizvođača Leander je prekrasna unutarnja zaštita od mekanog i izdržljivog, visoko kvalitetnog pamuka i odgovara Linea krevetiću. 100% pamuk. Punjenje: 100% polyester

VISOKA KVALITETA JE NAŠ PRIORITET

Prekrasna unutarnja zaštita Linea Leander proizvedena je od mekanog i izdržljivog, visokokvalitetnog pamuka.

FINI DETALJI

Niti jedan detalj nije zanemaren – unutarnja zaštita za krevetić i kolijevku ima dekorativan šav i vezice kojima se zaštita osigurava sa vanjske strane krevetića.

FUNKCIJA ZAŠTITE

Linea unutarnja zaštita pokriva samo pola kolijevke. Time se osigurava pravilno strujanje zraka oko bebe kako bi se optimizirao san i regulacija temperature u krevetu. Ako želite pokriti cijeli krevetić, može se upotrijebiti 2 unutarnje zaštite.

Linea unutarnja zaštita odgovara Linea Leander krevetiću i može se slobodno pomicati oko njega tamo gdje je najpotrebnija. Isto tako, unutarnja zaštita odgovara svim položajima krevetića: visoki, niski ili sa uklonjenom stranicom.

KONCEPT LINEA LEANDER KOLEKCIJE TEKSTILA

Kolekcija tekstila Linea Leander namještaju donosi boju i nadograđuje ga svojim jednostavnim oblikom i linijama. Jednostavan, profinjen dizajn fokusiran je na detalje i izvrsnu trajnost materijala. Kolekcija je dizajnirana kako bi korisniku dozvolila igru sa kombinacijama boja i mogućnost izražavanja osobnog stila. Proizvodi su dostupni u raznim bojama koje se međusobno mogu kombinirati. Kolekcija uključuje boje koju su klasični dječak/curica svijet i jarke boje koje se mogu dodavati kako bi se stvorile nove kombinacije. Raznolikost kombinacija boja omogućava stvaranje različitih izgleda dječje sobe. Smirenost sobe za bebu ili jarke boje za veće klince.

Dodatne informacije

BOJA

Žuta, Petrol plava, Roza, Ljubičasta, Tamno siva

BRAND

Leander

DOB

0 – 1 god., 1 – 3 god.

NAMJENA

Spavanje, Tekstil

Upit o proizvodu