1199 Kn uklj. PDV

Pridružite se obiteljima koje su našle ultimativnu nosiljku za bebe koja ne komplicira kvalitetom, udobnošću i stilom. Pronađite svoju mjeru, izaberite vaš stil i nastavite raditi ono što ste radili i do sada uz jedinu nosiljku za bebe koju ćete ikada trebati: Baby Tula.

3 do 20 kg

Poništite odabir

Opis

Nosiljka za bebe Tula Free-to-Grow (3-20 kg)

Nosiljka za bebe Tula Free-to-Grow ima dizajn zaigranog duha i beskrajne inspiracije. Mašta. Meki, horizontalni potezi crnog kista na bijeloj pozadini. Uzorak se nalazi na svim dijelovima nosiljke i čini klasičnim sa dozom interesantnog.

Njezin jednostavan, sofisticiran dizajn savršen je svakodnevno nošenje tijekom kojeg ćete vi i vaše dijete istraživati i rasti. Nosiljka za bebe Inquire proizvedena je od mekanog materijala čak i na odvojivoj kapuljači. Naša inovativna nosiljka Free-to-Grow podesiva je u cjelosti i možete je koristiti od rođenja bez posebnih umetaka za novorđenče.

Prelazak u roditeljstvo je jednostavan sa bebom i nosiljkom Tula Free-to-Grow. Najboljom, jednostavnom za uporabu, modernom nosiljkom koja udobno nosi vaše dijete od 2 do 30 kg bez posebnog umetka za novorođenčad. Uživajte u višestrukim ergonomskim pozicijama koje se podešavaju po visini i širini te prilagođavaju vašoj bebi u bilo kojoj fazi odrastanja kao i u potpuno podesivim naramenicama za nošenje ili remenu oko struka za vašu udobnost. Baby Tula postala je izuzetno popularna zahvaljujući ponudi najboljih nosiljki za bebe koje su mjerljivo jednostavne.

Pridružite se obiteljima koje su našle ultimativnu nosiljku za bebe koja ne komplicira kvalitetom, udobnošću i stilom. Pronađite svoju mjeru, izaberite vaš stil i nastavite raditi ono što ste radili i do sada uz jedinu nosiljku za bebe koju ćete ikada trebati: Baby Tula.

FREE-TO-GROW BABY NOSILJKA IMA SLIJEDEĆE KARAKTERISTIKE:

1. INOVATIVNO TIJELO NOSILJKE

Podešava se putem 3 postavke za širinu i 2 postavke za visinu kako bi omogućila ergonomski položaj za novorođenče, bebu i starije dijete

2. NARAMENICE SA ISPUNOM, DVOSTRUKO PODESIVE

Pruža optimalnu udobnost za vrat i ramena te omogućuje brzo i jednostavno podešavanje za više osoba

3. LAGAN I PROZRAČAN MATERIJAL

Ručno rađeni 100% OEKO-TEX® Standard 100 certificirani materijal

4. VIŠE ERGONOMSKIH POLOŽAJA

Nošenje sa prednje strane ili na leđima pruža prirodan, ergonomski položaj koji je najbolji za dugotrajno, udobno nošenje i promovira zdrav razvoj kukova i kralježnice kod beba

5. ŠIROK I MEKAN POJAS ZA STRUK

Pruža superiornu udobnost kako bi se podjednako rasporedila težina a sadrži i veliki prednji džep za stvari

6. POSEBNO MEKANA ISPUNA ZA NOGE

Beba je na udobnom što vam omogućava duže nošenje

7. DIZAJN KOJI SE JEDNSOTAVNO PODEŠAVA

VIšestruka mogućnost podešavanja kako bi bebi uvijek bilo udobno kad raste. Može se koristiti od 2 do 30 kg bez posebnih umetaka

8. BAZA I KAPULJAČA

Kapuljača koja se može ukloniti kako bi pridržavala glavu dok dijete spava, štitila ga od sunca te za dodatnu zaštitu i privatnost tijekom dojenja

Ne preporučamo nošenje vaše bebe na stražnjoj strani (leđima) dokle god beba nema trajnu snagu u glavi, vratu i torzu i može se samostalno podignuti te ostati u sjedećem položaju.

Dodatne informacije

BOJA

Discover, Imagine, Inquire, Soar

BRAND

Tula

DOB

0 – 1 god., 1 – 3 god.

NAMJENA

Dodaci i oprema, Putovanje

Upit o proizvodu

Možda će vam se također svidjeti…