455 Kn uklj. PDV

  • Navlaka za poplun s fotografijom astronauta
  • Proizvedena od 100% visoko kvalitetnog pamuka
  • U cijenu je uključena jastučnica
  • Prati na 40 ºC, pogodno i za sušilicu
  • Dizajniranu u Nozozemskoj, proizvedeno u Portugalu
  • Trebate posebnu dimenziju? Javite nam se putem kontakt obrasca ‘Pitajte nas’
  • Dimenzije: 135 x 200 cm + jedna jastučnica

Dostupno (može se unaprijed naručiti)

Opis

Posteljina za djecu Astronaut

Neka odbrojavanje započne. Ispod ove posteljine vaše će dijete sanjati dalje od zvijezda. Zato što je slika astronauta na posteljini prava slika takvog odijela. Slika nije iz neke trgovine sa kostimima već iz muzeja Svemira u Nizozemskoj. Zato, lezite, zatvorite oči i osjetite kako se gravitacija trenutno smanjuje. Houston, polijećemo!

O pamuku

Posteljina je proizvedena od 100% pamuka. Ali, pamuk dolazi u puno različitih tipova i kvalitete. SNURK koristi samo “perkal” pamuk, ovisno o uzorku (slici). To znači da je posteljina proizvedena od minimalno 144 čvorova po inču (perkal je gusto, fino tkanje pamuka koje se koristi za posteljina a minimalan broj čvorova je 200). Drugim riječima, gustoća tkanja je puno veća od standardne posteljine (najčešće 100 čvorova). 

Time je SNURK posteljina puno dugotrajnija, mekša i podatnija. Prilikom proizvodnje našeg pamuka, polje žetemo kombajnom kako bismo smanjili nečistoće i guljenje sirovine.

Bez skupljanja

SNURK pamuk također prolazi kroz tretman “smanjivanja skupljanja materijala” prije završnog printa slike. Na taj će način vaš poplun stati u navlaku i nakon pranja. Posteljinu možete prati na 40 °C a posteljinu možete sušiti u sušilici. Ne zaboravite preokrenuti posteljinu prije pranja kako biste sliku sačuvali u optimalnom stanju.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Plava

BRAND

Snurk

DOB

3 – 6 god., iznad 6 god.

NAMJENA

Spavanje, Tekstil

Upit o proizvodu