455 Kn uklj. PDV

  • Navlaka za poplun s fotografijom gusara
  • Proizvedena od 100% visoko kvalitetnog pamuka
  • U cijenu je uključena jastučnica
  • Prati na 40 ºC, pogodno i za sušilicu
  • Dizajniranu u Nozozemskoj, proizvedeno u Portugalu
  • Trebate posebnu dimenziju? Javite nam se putem kontakt obrasca ‘Pitajte nas’
  • Dimenzije: 135 x 200 cm + jedna jastučnica

Dostupno (može se unaprijed naručiti)

Opis

Posteljina za djecu Gusar

Pazite, vi kopnoljupci, ovdje spava pravi gusar! Ovo oružje? Pravo. Ova papiga? Prava. Ova jakna, šešir i čizme? Iz filma o gusarima. Niti jedan jadnik neće se više usuditi ukrasti tvoje blago. Možeš spavati sa oba oka zatvorena …. grrrrr!

O pamuku

Posteljina je proizvedena od 100% pamuka. Ali, pamuk dolazi u puno različitih tipova i kvalitete. SNURK koristi samo “perkal” pamuk, ovisno o uzorku (slici). To znači da je posteljina proizvedena od minimalno 144 čvorova po inču (perkal je gusto, fino tkanje pamuka koje se koristi za posteljina a minimalan broj čvorova je 200). Drugim riječima, gustoća tkanja je puno veća od standardne posteljine (najčešće 100 čvorova). 

Time je SNURK posteljina puno dugotrajnija, mekša i podatnija. Prilikom proizvodnje našeg pamuka, polje žetemo kombajnom kako bismo smanjili nečistoće i guljenje sirovine.

Bez skupljanja

SNURK pamuk također prolazi kroz tretman “smanjivanja skupljanja materijala” prije završnog printa slike. Na taj će način vaš poplun stati u navlaku i nakon pranja. Posteljinu možete prati na 40 °C a posteljinu možete sušiti u sušilici. Ne zaboravite preokrenuti posteljinu prije pranja kako biste sliku sačuvali u optimalnom stanju.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Smeđa

BRAND

Snurk

DOB

3 – 6 god., iznad 6 god.

NAMJENA

Spavanje, Tekstil

Upit o proizvodu