455 Kn uklj. PDV

  • Navlaka za poplun s fotografijom viteza
  • Proizvedena od 100% visoko kvalitetnog pamuka
  • U cijenu je uključena jastučnica
  • Prati na 40 ºC, pogodno i za sušilicu
  • Dizajniranu u Nozozemskoj, proizvedeno u Portugalu
  • Trebate posebnu dimenziju? Javite nam se putem kontakt obrasca ‘Pitajte nas’
  • Dimenzije: 135 x 200 cm + jedna jastučnica

Dostupno uz narudžbu

Opis

Posteljina za djecu Vitez

Da bismo našli ovog viteza pokrenuli smo križarski rat od dvorca do dvorca pa sve do muzeja. Nije bio dostupan. Dok nisu došli do Zmajskogsrca, srednjevjekovne družine skrivene u srcu Nizozemske šume. I tamo ga našli spremnog za bitku i spavanje.

O pamuku

Posteljina je proizvedena od 100% pamuka. Ali, pamuk dolazi u puno različitih tipova i kvalitete. SNURK koristi samo “perkal” pamuk, ovisno o uzorku (slici). To znači da je posteljina proizvedena od minimalno 144 čvorova po inču (perkal je gusto, fino tkanje pamuka koje se koristi za posteljina a minimalan broj čvorova je 200). Drugim riječima, gustoća tkanja je puno veća od standardne posteljine (najčešće 100 čvorova). 

Time je SNURK posteljina puno dugotrajnija, mekša i podatnija. Prilikom proizvodnje našeg pamuka, polje žetemo kombajnom kako bismo smanjili nečistoće i guljenje sirovine.

Bez skupljanja

SNURK pamuk također prolazi kroz tretman “smanjivanja skupljanja materijala” prije završnog printa slike. Na taj će način vaš poplun stati u navlaku i nakon pranja. Posteljinu možete prati na 40 °C a posteljinu možete sušiti u sušilici. Ne zaboravite preokrenuti posteljinu prije pranja kako biste sliku sačuvali u optimalnom stanju.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Svjetlo siva

BRAND

Snurk

DOB

3 – 6 god., iznad 6 god.

NAMJENA

Spavanje, Tekstil

Upit o proizvodu