1915 Kn

Produžetak za kolijevku Sleepi pretvorit će vašu Sleepi kolijevku u Sleepi krevetić koji će vaše dijete moći koristiti do cca 3 godine života. Nakon toga možete ukloniti bočnu stranicu kako biste potaknuli djetetovu samostalnost i omogućili mu da sam ulazi u krevet ili ga ponovo produžili Stokke Junior kitom koji vaš krevetić produžuje na dužinu do 165 cm.

Sleepi krevetić dolazi sa garancijom od 7 godina. Provjerite boje i slike Sleepi koncepta. Sleepi = 4 krevetića u jednom

Walnut boja proizvoda
Natur boja proizvoda
Poništite odabir

Opis

Produžetak za kolijevku Sleepi

Kolijevku pretvara u Sleepi krevetić koje djeca koriste od 0 mjeseci do 3 godine starosti

Produžetak za kolijevku Sleepi – Sleepi je 4 krevetića u jednom. Počinje sa kolijevkom koja se uz pomoć ekstenzije pretvara u krevetić. Spuštajući madrac na nižu razinu pretvara se u krevetić za dijete. Dodatni kit za produžetak krevetić pretvara u krevet dužine 165 cm u kojem vaše dijete može spavati do 10 godine starosti.

Sleepi koncept krevetića krasi neponovljivi skandinavski dizajn koji će ukrasiti svaku dječju sobu. Sleepi je proizveden od 100% kultivirane bukve, punog drveta poznatog po svojoj snazi i stabilnosti. Sleepi-jev unikatni ovalni dizajn pridonosi povećanju protoka zraka u kolijevci stvarajući tako sigurni krevetić za bebu.

Sleepi je dostupan u nekoliko boja. Svi premazi su netoksični i sigurni z adijete.

Sav Stokke namještaj krasi garancija od 7 godina.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Tamno siva, Walnut, Natur

BRAND

Stokke

DOB

1 – 3 god., 3 – 6 god.

NAMJENA

Namještaj, Spavanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Produžetak za kolijevku Sleepi”

Upit o proizvodu