STOKKE PROMOCIJA – Uz kupnju Stokke Steps stolice – Stokke essensials set za jelo gratis!

1492 kn1865 kn uklj. PDV

Stokke STEPS stolica

Dječja stolica koja se prilagođava

Stolica je središnji dio našeg sistema za sjedenje i služi kao baza za ležaljku i druge dodatke. Sama  stolica je razvijena imajući na umu aktivnu, nezavisnu djecu kojoj pruža pravilnu podršku i udobnost uz mogućnost prilagođavanja.

Natur boja proizvoda

Stokke® Munch Essensials set za jelo

Stokke® Munch Essensials set za jelo sadrži lako prijanjajući pribor za jelo – šalicu sa silikonskim poklopcem koji onemogućuje izlijevanje tekućine, ergonomsku žlicu i vilicu te tanjur s neklizajućom podlogom. Napravljeni od visokokvalitetnog silikona namijenjenog za korištenje u prehrambenoj industriji, snažni su i izdržljivi. Stokke pribori za jelo prilagođeni su djeci. Ergonomske su izrade što ih čini idealnim za držanje u dječjim rukicama. Najbolje od svega je što je svaki komad osmišljen za poticanje samostalnog hranjenja, što ga čini idealnim za upotrebu od najranije dobi.

Ostavite nam poruku!
Ostavite nam poruku!
Pitanja, nejasnoće, problemi? Ovdje smo za vas!
Povezivanje...
Molimo, pošaljite nam poruku putem donjeg obrasca.
Ne možete nas dobiti na telefon? Molimo, ostavite nam poruku i javit ćemo vam se unutar 24 sata. Hvala.
:
:
:

Podaci prikupljeni putem ovog kontakt obrasca biti će iskorišteni kako bismo vas kontaktirali i odgovorili na vaš upit. Za više informacija, molimo, pročitajte naša Pravila privatnosti i zaštite podataka
Imate pitanja? Molimo, pitajte nas.
:
:
Razgovor je završen. Hvala vam na interesu!
Da li vam je ovaj razgovor pomogao? Ocjenite ovaj razgovor.
Dobar Loš