1070 Kn

Stokke Scoot Winter Kit uključuje:
• Pokrov
• Rukavice
• Shopping torba

Stokke Scoot Winter Kit je kompatibilan sa:
Svim Stokke Scoot modelima dječjih kolica proizvedenim nakon rujna 2014.

Poništite odabir

Opis

Stokke Scoot Winter kit

Predstavljamo našu zimsku kolekciju za 2016 sa novim bojama tekstila Bronze Brown i zimski kit samo za Stokke Scoot dječja kolica.

Stokke Scoot Winter Kit je dodatak vašim Stokke Scoot dječjim kolicima. Ove zime, za vaša Stokke dječja kolica, dizajnirali smo funkcionalni i prekrasni zimski dodatak. Winter kit je stilski način držanja vaše bebe na toplom kada temperature naglo padnu. Vaše će dijete ostati na toplom, zaštićeno od hladnog vremena i vjetra ali će u isto vrijeme uživati u ljepotama zime. Mislili smo i na vas. Tople rukavice koje se pričvršćuju na ručke kolica imaju pravo ovčje krzno i mekani flis iznutra kako bi vaše ruke ostale na toplom tijekom zajedničkih šetnji.

Novost za ovu sezonu su zimski kit za naša pametna, urbana dječja kolica, Stokke Scoot

Savršena za zimski shopping, izlete po gradu i špicu sa pravim stilom bez obzira gdje išli. Stokke Scoot Winter Kit je skandinavski način dopunjavanja vaših dječjih kolica i pružaju vašoj bebi dodatnu toplinu.

Uključen je i sportski pokrov, rukavice za mamu i tatu koje možete skinuti te shopping torba u koju možete staviti sve dodatke koji će vam trebati tijekom šetnji gradom. Kockasti uzorak koji smo odabrali za ovaj sjsjni dodatak inspiriran je opuštenim izgledom koliba u Aspenu i ugodnim večerama uz vatru kamina sa prijateljima tijekom sniježnih zimskih noći.

 

Dodatne informacije

BOJA

Crvena, Svjetlo siva

BRAND

Stokke

DOB

1 – 3 god.

NAMJENA

Dječja kolica, Spavanje, Tekstil

Upit o proizvodu