Uz kupnju Bugaboo Bee 6 i košare na poklon dobivate držač za čaše, baby cocoon i vuneni umetak za sjedalo!

8492 kn8867 kn 6745 kn7120 kn uklj. PDV

Bugaboo Bee 6

Kompaktna. Udobna.
Jednostavna za vožnju.

Potpuno nova Bugaboo Bee 6 kolica pretvorit će Vaše svakodnevne šetnje u avanture. Grad će postati Vaše igralište.

Bugaboo BEE 6 vrlo su udobna i iznimno moderna te prije svega praktična dječja kolica.

Posebno dizajnirana za roditelje koji svoj život žive u pokretu. Kompaktna, lagana Bugaboo Bee 6 dječja kolica pametan su izbor za urbane avanture s Vašom bebom ili većim djetetom.

Ovim visoko upravljivim kolicima koje odlikuje glatko upravljanje i 4 kotača s amortizerima, pretvorite gradske ulice u svojevrsno igralište. Vaše dijete može uživati u vožnji iz udobnosti mekane sjedalice koja raste s njim – okreće se, naginje ili produžuje u samo nekoliko pokreta. Trebate uskočiti u tramvaj, vlak ili auto? Iznimno pogodno sklapanje jednom rukom, u jedinstvenu cjelinu, učiniti će Vašu svakodnevicu jednostavnijom. Također, ova iznimno praktična kolica zauzimaju vrlo malo prostora.

Bugaboo Bee 6 Košara za novorođenče

Poboljšajte svoja kolica Bugaboo Bee 6 nadasve praktičnom košarom za novorođenče. Ova kompletna košara od prvog dana pruža dodatnu udobnost Vašoj bebi. Zahvaljujući povišenim adapterima Bugaboo Bee 6 košara smještena je na višu razinu kako bi Vam omogućila jednostavniji doseg do Vaše bebe.

Držač za čaše Bugaboo

185 kn kn uklj. PDV

Dostupno uz narudžbu

Bugaboo Vuneni umetak za sjedalo

Bugaboo vuneni umetak za sjedalo važan je dodatak za kolica koja će Vašem djetetu osigurati mekanu i ugodnu vožnju. Napravljen od prirodnih Woolmark 100% certificiranih materijala, umetak odlikuju dvije strane koje možete izabrati ovisno o vremenskim uvjetima i osobnom stilu. Bugaboo umetak za sjedalo s jedne strane sadrži čistu vunu, dok s druge sivi pamučni dio - možete odabrati koja strana više odgovara trenutnim vremenskim prilikama i Vašem stilu. Sadrži kombinaciju regulacije temperature i kontrole vlage. Naglasak je stavljen na udobnost i praktičnost.
Bugaboo umetak za sjedalo vrlo je lagan za održavanje te se brzo se suši.

820 kn kn uklj. PDV

Bugaboo Ant i Bee baby cocoon

Bugaboo Ant i Bee baby cocoon je dizajniran kako bi vaša beba bila utopljena i zaštićena tijekom prvih mjeseci života. Meka i nježna podstava  s utkanim bambusovim vlaknima pomaže regulirati tjelesnu temperaturu i odbija vlagu te bebi uvijek nudi ugodnost i suhoću.

Crna

Dostupno uz narudžbu