Male stvari ? Često nas pitaju kako smo počeli, kako nam je baš to palo napamet osnovati Male stvari i zašto baš Male stvari. E, ovako…

Oduvijek sam željela imati svoju firmu, započeti nešto od čiste nule, organizirati, kupovati, prodavati, ali i uživati u svom poslu. Ideje su se mijenjale, a bilo ih je, vjerujte, JAAAAKO puno. Čak me jedno vrijeme držala pekara, videoteka, cvjećarna … ma svašta. A najviše je pomoglo to što smo moj suprug i ja postali roditelji.

Željeli smo, i kada su djeca u pitanju, da nas okružuju stvari koje su kvalitetne, trajne, zanimljive, posebne i jako praktične. Takvih stvari nije bilo u Hrvatskoj kada sam ostala trudna. Trudna do zuba, odlazim u Graz po 90% opreme i odjeće za našu kćer: prvo dijete, sve mi treba. Treba mi i što mi treba i što mi ne treba! Dođe druga beba, opet nešto fali! Put, vinjeta, granica, cvokotanje na carini, jednom, dvaput, idem ja koliko treba puta.
Ništa mi nije bilo teško ali nisam uživala u tom procesu dovlačenja izdaleka.

I tako. Malo po malo, kao roditelji smo koristili i još uvijek koristimo neke brendove i stvari iz naše ponude. Iz iskustva možemo tvrditi da poznajemo ono što nudimo. Danas smo na neki način roditelji i Malim stvarima stavljamo ih na noge, učimo s njima svaki dan, imamo dobre i loše dane, pokoju besanu noć.

A što sve nudimo u Malim stvarima uglavnom već znate distributeri smo za Leander, Stokke, Wishbone, Moll, Bugaboo, … – svi redom višestruko nagrađivani od struke. Uvijek ćemo se truditi i ponuditi nešto novo jer toliko je toga što još MORATE vidjeti!
Za kraj ću dodati da obožavamo svoj posao jer radimo s prekrasnim stvarima, a s našim kupcima dijelimo najljepše trenutke njihovog života. U iščekivanju rode, mi im pomažemo oko priprema za dolazak bebe…kud ćeš bolje…!
Trudni?

Čekamo vas.

Svu našu ponudu provjerite u našem webshopu.