Prikazuje se svih 15 rezultata

Autosjedalice i dodaci

Autosjedalica Bugaboo Owl

398,70  uklj. PDV

Autosjedalice i dodaci

BeSafe autosjedalica iZi Turn i-Size

659,00 669,00  uklj. PDV

Autosjedalice kategorije 1 su namijenjene za djecu koja su prevelika za autosjedalice za novorođenčad, ali još uvijek nisu dovoljno velika za autosjedalice kategorije 2/3. Ove autosjedalice obično se koriste za djecu težine između 9 i 18 kg, što je otprilike dob od 9 mjeseci do 4 godine.

Autosjedalice kategorije 1 su obično okrenute prema naprijed i pružaju više zaštite od standardnih pojasnih sustava za odrasle putnike, jer su prilagođene veličini i težini djeteta. One obično imaju naslon za glavu i pojas preko ramena i preko bokova. Mnoge autosjedalice kategorije 1 također imaju različite mogućnosti podešavanja, poput nagiba sjedala i visine naslona za glavu, kako bi se prilagodile potrebama djeteta.

Kao i sa svim autosjedalicama, važno je pravilno instalirati autosjedalicu kategorije 1 u automobilu i osigurati da je dijete pravilno pričvršćeno u sjedalici prema uputama proizvođača. Također je važno slijediti preporuke o visini i težini djeteta koje bi trebale biti prikladne za korištenje autosjedalice kategorije 1.
Male stvari