Male stvari

Male stvari ? Često nas pitaju kako smo počeli, kako nam je baš to palo napamet-osnovati Male stvari i zašto baš Male stvari. E, ovako…

Oduvijek sam željela imati svoju firmu, započeti nešto od čiste nule, organizirati, kupovati, prodavati, ali i uživati u svom poslu. Ideje su se mijenjale, a bilo ih je, vjerujte, JAAAAKO puno, čak me jedno vrijeme držala pekara, videoteka, cvjećarna…ma svašta. A najviše je pomoglo to što smo moj muž i ja postali roditelji.

Željeli smo,i kada su djeca u pitanju, da nas okružuju stvari koje su kvalitetne, trajne, zanimljive, posebne i jako praktične. Takvih stvari nije bilo u Hrvatskoj prije par godina. Trudna do zuba-odlazim u Graz po 90% opreme i odjeće za našu kćer: prvo dijete-sve mi treba, treba mi i što mi treba i što mi ne treba! Dođe druga beba-opet nešto fali! Put, vinjeta, granica, cvokotanje na carini-jednom, dvaput, idem ja koliko treba puta.
Ništa mi nije bilo teško-ali nisam uživala u tom procesu dovlačenja izdaleka.

I tako. Malo po malo, kao roditelji smo koristili i još uvijek koristimo neke brendove i stvari iz naše ponude. Iz iskustva možemo tvrditi da poznajemo ono što nudimo. Danas smo na neki način roditelji i Malim stvarima-stavljamo ih na noge, učimo s njima svaki dan, imamo dobre i loše dane, pokoju besanu noć.

A što sve nudimo u Malim stvarima uglavnom već znate-distributeri smo za Bloom, Leander, Stokke, Wishbone, Robeez – svi redom višestruko nagrađivani od struke. Uvijek ćemo se truditi i ponuditi nešto novo-toliko je toga što još MORATE vidjeti!
Za kraj ću dodati da obožavamo svoj posao jer radimo s prekrasnim stvarima, a s našim kupcima dijelimo najljepše trenutke njihovog života-u išćekivanju rode, mi im pomažemo oko priprema za dolazak bebe…kud ćeš bolje…!
Trudni?

Čekamo vas.

Svu našu ponudu provjerite u našem webshopu.

Odgovori