U trgovini Male stvari doo trudimo se učiniti sve što je u našoj moći da Vi, naši kupci, budete zadovoljni našom uslugom te našim proizvodima. Greške su moguće te Vas molimo da  nam se prije svega obratite kako bismo mogli rješiti problem na obostrano zadovoljstvo. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije!

Male stvari doo se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na stranicama https://male-stvari.hr. Slika koja ilustrira proizvoda na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda (postavke boje, postavke monitora, …) te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku 8 (osam) radnih dana.

Male stvari doo nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Ostali uvjeti reklamacije:

– molimo Vas da kupljenu robu prilikom preuzimanja obavezno prekontrolirate

– ukoliko se ste nezadovoljni kupljenom robom ili našom uslugom molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected] kako bismo dogovorili vraćanje robe za što trebaju biti ispunjeni slijedeći uvjeti:

– proizvod mora biti u orginalno, neoštećenom pakiranju

– proizvod je bio direktno poslan iz tvrtke Male stvari doo

– prošlo je manje od 8 (osam) dana od primitka proizvoda

– u slučaju pogreške u našem katalogu zamijenit ćemo proizvod ili vratiti sredstva ako je proizvod plaćen

– zadržavamo pravo odstupanja opisa proizvoda i fotografije u katalogu zbog kontinuiranog usavršavanja proizvoda

– u slučaju krivo naručene robe učinit ćemo sve kako bismo Vam izašli u susret i dogovorili zamjenu robe

POVRAT I ZAMJENA ROBE

U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana bez obrazloženja i Male stvari doo će vam vratiti vaš novac.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu naše trgovine: Male stvari doo, Vjenceslava Richtera 4 (Bundek centar), 10020 Zagreb, Hrvatska, EU.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može nam se obratiti Male stvari doo na telefonski broj ili email adresu [email protected] radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Male stvari doo (prodavatelj) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava.

Ukoliko prodavatelj (Male stvari doo) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana.

Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana.

Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je ista poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana nakon povrata iste robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave te za iznos kartične provizije (ako je roba plaćena kreditnom ili debitnom karticom).