Osvojite stilsku ikonu Stokke Tripp Trapp stolicu!

tripp-trapp-stokke-stolica (1)

Osvojite stilsku ikonu Stokke Tripp Trapp stolicu!

Tripp Trapp stolica je jedna od najpoznatijih komada dječjeg namještaja. Dizajnirana kako bi bebe i djeca sjedile u udobnom i ergonomskom položaju, a najpoznatija je kao stolica koja raste s djetetom se savršeno prilagođava svakom uzrastu čak i odraslim osobama!

Milioni obitelji svuda u svijetu obožavaju svoju Tripp Trappicu. Obavezno se sami uvjerite u genijalnost ovog proizvoda! Upravo imate priliku osvojiti Tripp Trapp vrijedan 1492 kn! Da biste sudjelovali u natjecanju samo s nama podijelite vaš razlog zašto biste vi voljeli osvojiti Tripp Trapp stolicu i koje prednosti vam se najviše sviđaju! Ne zaboravite tagirati prijatelje i obitelj koji bi također željeli osvojiti stolicu!

Ako već imate Tripp Trapp , rado bismo saznali vaša iskustva! Dijeleći vaše mišljenje možete pomoći drugim roditeljima u potrazi za savršenom stolicom!

tripp-trapp-stokke-stolica (1) tripp-trapp-stokke-stolica (1)

Pobjednik osvaja Tripp Trapp stolicu u boji po izboru!

Ova stolica dolazi u paleti boja koje odgovaraju svakom interijeru! Prirodna boja drveta ili topla crvena, zelena kao mahovina ili umirujuće roza! Moguće je i graviranje djetetovog imena na naslonu stolice!
Ako je vaše dijete mlađe od 3 godine, bit će vam potreban Tripp Trapp baby set. Lako se pričvršćuje za stolicu i omogućava odličnu podršku za leđa koja olakšava prilagodbu iz poluležećeg u sjedeći položaj.

Od 1972 godine kada je prva Tripp Trapp stolica na tržištu do danas , prodano ih je preko 12 miliona

Evo zašto je to takav bezvremenski klasik:
Tripp Trapp omogućava bebama i djeci da sudjeluju u obiteljskom okupljanju oko stola na idealnoj visini. To najmlađima omogućava vrlo važno povezivanje i društveni razvoj koji se odvija za obiteljskim stolom bez obzira radi li se o zajedničkom obroku ili o igri i druženju! Čiste linije i klasični detalji ikonske Tripp Trapp stolice nenametljivo se uklapju u svaki dom, da, i vaš također:)

Prilagodljivo svakoj dobi! Djeca u Tripp Trapp stolici sjede udobno i ergonomski. Dubina i visina sjedala i oslonca za noge je podesiva te odgovara svakoj dobite podržava djetetova leđa i nožice. Naslon omogućava djeci da sjede udobno i stabilno, bez opterećivanja kralješnice.

Dizajnirana da traje zauvijek!

Postoji dobar razlog zasto Tripp Trapp stolicu zovu “stolica za cijeli život” . Možete ju koristiti u djetinjstvu, kao tinajdžer i puuuuno kasnije. Čvrstoća Tripp Trapp stolice može podnijeti teret do 136 kg te ih puuuuno odraslih koristi za sjedenje prilikom ručka ili čak kao radne stolice!

Male stvari