Drveni biciklić bez pedala Tangaroa Wishbone Limited Edition

drveni biciklic bez pedala

 Biciklić više nije dostupan (limitirana serija)

Drveni biciklić bez pedala Tangaroa Wishbone Limited Edition

Svaki drveni biciklić bez pedala iz limitirane serije (Limited Edition) odlikuje jedinstveno umjetničko djelo posebno dizajnirano za Wishbone Design Studio. Zamolili smo svakog umjetnika da se posveti posebnoj temi ili poruci kako bi preispitali naš svakodnevni život. Nadamo se da će vam biciklići iz limitirane serije biti jednaka inspiracija kao što je njihovo kreiranje bila naša. Za budućnost!

Oceani su naš krvotok – naša košarica hrane i naše igralište. Bez obzira na to pola ljudske vrste ne zna plivati.

Grupa kreativnih klinaca sa Novog Zelanda uči plivati i poštivati more zahvaljujući centrima Cannons Creek Opportunity Centre i Water Safety New Zealand. Njihov orginalan crtež oslikava Tangaroa-u, polinezijskog boga mora – snažnog, brižnog, opakog i svetog.

S ponosom predstavljamo dječji crtež na našoj novoj limitiranoj seriji biciklića Wishbone Bike. Jako ga VOLIMO i nadamo se da će se i vama svidjeti.

Potičemo vas da za vašeg klinca izaberete Tangaroa Bike i pomognete nam podržati klince iz Cannons Creeka. Nastavite čitati kako biste saznali više o klincima i inspirirajućim ljudima iz Cannon Creeka, Novi Zeland.

Inspirirani smo pomoći djeci kako bi dobila poštenu šansu u životu – prilike koje mnogi od nas uzimaju “zdravo za gotovo”. Šansu za pohađanjem škole, osjećajem sigurnosti kada završe školovanje, naučiti plivati, biti siti svaki dan.

5 dolara od svakog prodanog Tangaroa Limited Edition Bike bicikla bez pedala uplaćuje se direktno na račun Cannon Creek centra kako bismo potaknuli programe kao što je ovaj.

Osim toga naš Tangaroa biciklić bez pedala projekt pruža jedinstvenu priliku tim posebnim klincima da svoj dizajn vide na globalnoj sceni. Wishbone Bike Limited Edition može se kupiti u preko 40 država i 1000 trgovina diljem svijeta. I pogodite! Uzbuđeni smo što je, izgleda, Tangaroa Bike naš najpopularniji biciklić iz limitirane serije.

Ostavite nam poruku!
Ostavite nam poruku!
Pitanja, nejasnoće, problemi? Ovdje smo za vas!
Povezivanje...
Molimo, pošaljite nam poruku putem donjeg obrasca.
Ne možete nas dobiti na telefon? Molimo, ostavite nam poruku i javit ćemo vam se unutar 24 sata. Hvala.
:
:
:

Podaci prikupljeni putem ovog kontakt obrasca biti će iskorišteni kako bismo vas kontaktirali i odgovorili na vaš upit. Za više informacija, molimo, pročitajte naša Pravila privatnosti i zaštite podataka
Imate pitanja? Molimo, pitajte nas.
:
:
Razgovor je završen. Hvala vam na interesu!
Da li vam je ovaj razgovor pomogao? Ocjenite ovaj razgovor.
Dobar Loš