Više zabave, ugodnosti i bliskosti za vrijeme kupanja za tebe i tvoju bebu

stokke fleksibath kadica

STOKKE IMA NOVE SUPER UZBUDLJIVE DODATKE UZ FLEXIBATH KADICU

Tko ne voli kupanje? To je tako intiman, dragocjen i zabavan trenutak u danu između roditelja i bebe. Gledajući vašu bebu kako se brćka u opuštajućoj toploj kupki, pljuskate po vodi dok se igrate sa svjetlucavim balončićima od pjene za kupanje i otkrivate oblike i boje bebinih omiljenih igračaka za kupanje. To je tako dragocjen trenutak i savršen kraj dana kada ne postoji ništa drugo osim vas i vaše bebe.

Korištenjem visokokvalitetnih, sigurnih i praktičnih proizvoda za kupanje osiguravate si manje brige, manje organizacije i manje posla oko cijeđenja i sušenja mokrih igračaka, a više uživanja u trenutku.

Flexi Bath® X-Large: 

Za veće bebe ili dijeljenje s bratom i sestrom

stokke fleksibath kadica

Flexibath XL dolazi sa svim svojim već poznatim karakteristikama kao i prva manja verzija kadice samo je 25% veća od originalne Stokke kadice te je savršene veličine za veću djecu koje se još rado kupaju u kadici i za braću koja rado dijele trenutke kupanja. Iako je veća, Flexibath XL je i dalje sklopiva i savršena za pohranu u manjim prostorijama. Dostupna je u dvije boje.

Flexi Bath umetak za novorođenče

 Inovativni umetak za novorođenče – siguran i ugodan

stokke fleksibath kadica

Flexi bath umetak za novorođenče je prekrasna, zakrivljena potpora koja podupire vašu bebu pod savršenim kutem za ergonomsku potporu i savršenu udobnost. Ovaj novi dizajn umirit će svaku vašu brigu je li beba sigurna i je li u zdravstveno ispravnom položaju. 

stokke fleksibath kadicaFlexi Bath u žutoj boji:

Brćkanje u boji sunca!

stokke fleksibath kadica

Žuta je boja sinonim za veselje, pozitivu i većini ljudi omiljeni dio godine- ljeto! Savršena za putovanja, lako nađe mjesto u svakoj prtljazi i prati vas na svakom odmoru. S Flexi bath Stokke kadicom  na putovanjima ćete moći zadržati večernju rutinu kupanja prije spavanja. Sada se kupanje može uklopiti u vaš ljetni stil života, žuta vas boja drži u moodu ljetovanja cijele godine!

stokke fleksibath kadica

Zašto roditelji vole Stokke Flexi Bath

Ovaj genijalni nagrađivani proizvod je lagan i prijenosan zahvaljujući svojoj sklopivosti- sklopljena Stokke kadica se lako sprema kad ju više ne trebate ili kada putujete! Također, važno je napomenuti da je dno protuklizno, čep je termolabilan i pokazuje vam temperaturu vode u kadici i dodatno je opremljena ergonomskim sjedalom za novorođenče- tako da je vaša beba sigurna i opuštena za vrijeme kupanja.

stokke fleksibath kadica

Male stvari