Koji poklon odabrati za krštenje?

Dan krštenja važan je dan za cijelu obitelj. Dijete se obično krsti s par mjeseci pa je dan krštenja obično i prvo predstavljanje bebe obitelji i prijateljima. Ako ste pozvani na tako velik događaj u životu jednog mališana, vjerojatno ste u potrazi za poklonom koji je na razini događaja. Donosimo vam listu darova koji će oduševiti roditelje, ali i dijete. Što je najbolje, svi darovi su prikladni i za djevojčice i za dječake, na vama je samo da odaberete boju.

Tražite li poklon za krštenje koji će oduševiti mamu i tatu, imamo dva prijedloga:

Poklon bon

S poklon bonom ne možete pogriješiti. Odaberite bon u vrijednosti 100, 200 ili 500 kn i prepustite roditeljima djeteta radost odabira u Malim stvarima. Neka vaši najdraži sami odaberu što i kad im bude trebalo, bez vremenskog ograničenja.

Tripp Trapp hranilica

Hranilicu većina roditelja ne kupuje prije rođenja, pa je vrlo praktičan poklon za krštenje bebe. Stokke Tripp Trapp hranilica model je koji mnogi roditelji priželjkuju, što zbog funkcionalnosti, što zbog dizajna koji će se savršeno uklopiti u moderne domove. Ova hranilica odlikuje se pročišćenim skandinavskim dizajnom i raste s djetetom cijeli život. Naime, u njoj beba od rođenja može ravnopravno sudjelovati u druženjima i obrocima za obiteljskim stolom, baš kako i treba biti.

 

Ako pak tražite originalne poklone za krštenje, preporučujemo neke super stvari s kojima će se dijete dugo igrati. Sve igračke su stvorene da traju pa ih jednoga dana može ostaviti i u nasljedstvo svojoj djeci.

Tiny Tot 2u1 drveni bicikl bez pedala Bamboo

  • Prvo vozilo se pamti pa neka to bude ekološka guralica i tricikl od brezova drva, upakirana u super dizajn nizozemske tvrtke.  Kinderfeets Tiny Tot dizajniran je kao tricikl za prva iskustva vožnje, od 12 mjeseci, a kad dijete navrši 2 godine pretvara se u bicikl bez pedala. Ovo je jedan od najnižih modela na tržištu koji postavlja djetetove noge bliže tlu. Tako se dijete osjeća sigurnije i udobno, te je spremno za avanture na tri, a kasnije i na dva kotača.

Trunki kofer za djecu Tiger Tipu

  • Kad putujemo, rastemo duhom. Malenima je svako putovanje veliko, do mora, do bake i djeda, pa čak i iz sobe u drugu sobu. Trunki je idealan prvi kofer, s karticom za podatke vlasnika i ključićem za zaključati imovinu. Sjedište kofera oblikovano je u sedlo kako bi se dijete moglo voziti na koferu, a “rogovi” pritom služe kao rukohvati. Kotači su široki i stabilni za lako skretanje, a stabilizatori na dnu sprječavaju da se vozilo pri brzini prevrne. Poklonite Trunki kofer za krštenje i probudite velikog putnika u malom slavljeniku.

Wishbone Mini Flip dječja guralica

  • Teško da ćete pronaći funkcionalniji poklon za krštenje. Mini Flip guralica idealna je za djecu od jedne do tri godine, a na njoj se mogu ljuljati, gurati i voziti. Briljantni dizajn omogućuje vam da je “flipnete” i pretvorite je u željenu igračku u samo nekoliko minuta i to bez alata. Naravno, tu su i sportski kotači za one iskusnije vozače.

poklon za krstenje za dječaka

 

Goki Srebrna strijela

  • Ne zovu je uzalud srebrna strijela. Njen klasičan profinjen dizajn ne prolazi nezapaženo u parkiću niti ispred vrtića. Srebrna strijela dolazi od njemačkog proizvođača Goki i stvorena je da traje baš poput prave klasike. Ima čvrstu metalnu konstrukciju s gumenim kotačima za ugodnu vožnju.

poklon za krstenje

 

Nadamo se da smo vam pomogli pri odabiru poklona, a ako trebate još savjeta ili preporuka, slobodno nas kontaktirajte ili pogledajte što još možete pronaći u Malim stvarima.

 

 

Male stvari