1275 Kn uklj. PDV

Cocoonababy je madrac za bebe koji preporučuju patronažne sestre, pedijatri, primalje…
Koristi se u dječjem krevetiću dajući bebi osjećaj zaštićenosti kao u maminom trbuhu. Beba zauzima optimalan položaj, zadržavajući kralježnicu blago zaobljenu, kao u maternici. Koristi se prvih nekoliko mjeseci djetetovog života, podržavajući pravilan razvoj kralježnice te pravilno sazrijevanje živčanog sustava.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Cocoonababy jastuk za novorođenče

Cocoonababy jastuk za novorođenče je ergonomsko gnijezdo namjenjeno korištenju u kolijevci tijekom prvih bebinih mjeseci. Idealan za sve trenutke spavanja, jastuk raste zajedno sa bebinim rastom.

Ergonomski oblikovano gnijezdo umiruje bebu i pomaže joj prilagoditi se novoj okolini što bi trebalo povećati njihovu smirenost i umanjiti plač.

Jastuk za bebe dolazi sa podesivim remenom koji možete ukloniti. Beba na jastuku leži na leđima u prirodnom, blago povijenom položaju koji omogućava čvrst san. Položaj im pomaže osjećati se u prirodnom okruženju te u položaju koji preporuča medicina, na leđima.

Proizvedeno u Francuskoj i dizajnirano kako bi pomogao malim bebama da spavaju duže i kvalitetnije. Također pomaže spriječiti stvaranje gastro refleksa i sindroma ravne glave.

Cocoonababy je pogodan za bebe od 2,8 kg do vremena kada se beba pokušava sama okrenuti, otkotrljati u drugi položaj u kolijevci (3 – 4 mjeseca starosti). Za korištenje u kolijevci ili krevetiću sa bočnim stranicama i barem 20 cm visine iznad samog jastuka.

Dimenzije: D 69 x Š 40 x V 19 cm

Materijal: Pjena (100% polyurethane), Vanjski pokrov: 100% pamuk

Održavanje:

  • Vanjski pokrov: perivo u perilici rublja na 60°C
  • Remen i plahte: perivo u perilici do 30°C

POŽELITE BEBI DOBRODOŠLICU

Poželite vašoj bebi nježnu dobrodošlicu i pružite njoj ili njemu udoban, umirujući prostor nalik maternici. Cocoonababy ergonomski jastuk za novorođenčad pomoći će vašoj bebi u tranziciji i prilagodbi na vanjski svijet.

POMAŽE U:

  • kvaliteti i trajanju spavanja
  • smanjuje buđenje sa tzv. Moro refleksom
  • smanjuje probleme sa refluksom
  • umanjuje rizik ravne glave
  • pomaže sveukupni razvoj djeteta

Cocoonababy jastuk za novorođenčad dolazi sa remenčićem za trbuh koji osigurava bebu bez ograničavanja slobode pokreta.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela

BRAND

Cocoonababy

DOB

0 – 1 god.

NAMJENA

Hranjenje, Spavanje

VIDEO

Upit o proizvodu

Možda će vam se također svidjeti…