Rio Spaceship – aroma difuzor, ovlaživač zraka i noćno svjetlo

37,50  uklj. PDV

Ispunite dječju spavaću sobu umirujućim aromama, zdravim ovlaženim zrakom i čudima svemirskog putovanja s difuzorom eteričnog ulja Spaceship Explorer, ovlaživačem zraka i noćnim svjetlom.

3-u-1 USB punjivi raspršivač eteričnih ulja, ovlaživač zraka i noćna svjetiljka – upravljajte s prekinutim snom, suhim zrakom i strahom od mraka s jednim kompaktnim, super slatkim uređajem za svemirski brod.

Koristite s eteričnim uljima da preplavite sobu umirujućim mirisima – funkcija fitilja na našem dječjem uljnom difuzoru omogućuje upotrebu vaših omiljenih eteričnih ulja za aromaterapiju. Jednostavno dodajte nekoliko kapi u spremnik vode i ispunite sobu umirujućim mirisima koji izazivaju san.

Ako se koristi sa ili bez eteričnih ulja za aromaterapiju, funkcija ovlaživanja dodaje vlagu u zrak.

Ubrizgava vlagu u zrak kako bi spriječio suhoću – suhi zrak uzrokovan klimom ili centralnim grijanjem može iritirati grlo, utjecati na disanje i dehidrirati kožu.

Nadomjestite izgubljenu vlagu s našim ovlaživačem zraka kako biste umirili noćni kašalj, bolno grlo i začepljene nosove.

Funkcija noćnog svjetla potiče miran san – idealno za bebe i djecu koja se boje mraka prije spavanja.

Noćno svjetlo našeg svemirskog broda emitira slabu ambijentalnu svjetlost koja je dovoljna da prostorija bude suptilno osvijetljena, ali nedovoljno jaka da prekine san.

  • Prikladno za korištenje s eteričnim uljima za aromaterapiju.
  • Kapacitet vode od 220 ml i veliki volumen raspršivača – napunite spremnik s dovoljno vode da traje do četiri sata, a velika mlaznica raspršivača zamaglit će prostoriju s vrha svemirskog broda, poput rakete.
  • USB punjiva – može se pokrenuti pomoću USB napajanja ili samostalno nakon punjenja.
  • Noćno svjetlo koje mijenja sedam boja.
  • Dvije postavke magle.
  • Automatsko isključivanje nakon 4 sata.

Na zalihi

Male stvari