710 Kn

‘Rider’ je dodatak za Xplory dječja kolica koji se montira na zadnji dio kolica i omogućuje vam da se vaše drugo, starije dijete vozi na dasci. Nema ljubomore, nema plača – oba djeteta u istoj šetnji.

Fora, zar ne?

Dostupno uz narudžbu

Opis

Xplory Rider, daska za brata ili seku

Xplory Rider, daska za brata ili seku – Dobro je poznata činjenica da se djeca, odrasla u Stokke kolicima, ne odriču svoje vožnje i pogleda iz njih tako lako. Sjedeći visoko iznad svih drugih dječjih kolica obožavaju iskustvo pokreta i neobaveznog ‘časkanja’ sa mamom i tatom. No, ponekad, dijete dobije brata ili sestru i  mora se odreći privilegiranog mjesta u sjedalici Stokke Xplory kolica.

Suze – svakako. Dreka – možda.

Ali sada imamo riješenje.

Stokke Xplory Rider.

Zabavan, moderan i jednostavan način da impresioniramo drage nam Stokke bebe. ‘Rider’ se jednostavno montira na okvir Stokke Xplory kolica i omogućava da se oba djeteta voze sa stilom.

Kada ga neupotrebljavate lako se sklapa čekajući na svoju slijedeću avanturu.

Stokke Xplory Rider namjenjen je za vožnju jednog djeteta starosti, otprilike, 2 godine. Maksimalni limit težine je 20 kg.

Molimo vas, obratite pozornost na činjenicu da se Stokke Rider može montirati samo na novi model Stokke Xplory kolica, od serijskog broja 113464 i nadalje. Postavljanje na prijašnje modele kolica NIJE moguće.

Više o Xplory dječjim kolicima saznajte na našim stranicama ili stranicama proizvođača Stokke.

Dodatne informacije

BOJA

Crna

BRAND

Stokke

DOB

3 – 6 god., iznad 6 god.

NAMJENA

Dječja kolica, Dodaci i oprema

Video

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Xplory Rider”

Upit o proizvodu

Možda će vam se također svidjeti…